HappyDrinks

Happy Drinks zijn gemaakt voor de horeca. Met Happy Drinks kan iedere horecazaak zijn kaart compleet maken. Alcoholvrije dranken met een kick voor mensen, die even geen alcohol willen drinken of benieuwd zijn naar de smaaksensaties. Met Happy Drinks kunt u zich onderscheiden. De dranken zien er spectaculair uit maar zijn eenvoudig te bereiden. Van makkelijk tot ingewikkeld!

Of uw eigen Happy Drink! De recepten op deze

website zijn vrij te gebruiken.

 

Bekijk Recepten boek Een Uniek HorecaConcept! Een Uniek HorecaConcept!
Een Nieuwe Categorie Download Gratis de HD Tafel kaarten

Happy Drinks zijn al in diverse leerboeken opgenomen.

Op verscheidene horecascholen zijn de Happy Drinks al in de lesstof opgenomen. Dit worden er steeds meer. Op de drankenkaarten heb je diverse categorie├źn zoals Bier, Wijnen, Frisdranken, Koffie, etc. En .......Happy Drinks. In ieder geval daar streven we naar. Hopelijk wilt  U daar ons bij helpen: zet Happy Drinks als categorie op uw kaart. Dat zou geweldig zijn.

Masterclass voor de Horeca Meld je aan voor de Masterclass

Masterclass Happy Drinks voor de Horeca

In samenwerking met Pierre Wind en Koninklijke Horeca Nederland organiseren we, op een nog nader te bepalen datum, een speciale masterclass voor de horeca. Pierre zal op zijn eigen onnavolgbare wijze laten zien hoe u Happy Drinks maakt, hoe u de voorbereiding effici├źnt kunt organiseren en hoe u winst kunt maken met Happy Drinks. U kunt zich inschrijven voor de masterclass door een email te sturen naar  happydrinks@trimbos.nl

 

 

Workshop Dazzling Cocktails

Dazzling Cocktails is het eerste bedrijf in Nederland dat Happy Drinks workshops aanbiedt. Bob Simmelink, directeur van Dazzling Cocktails, heeft Happy Drinks omarmd en opgenomen in zijn workshopaanbod. Simmelink: 'Er was veel vraag naar workshops om alcoholvrije cocktails te shaken en met Happy Drinks spring ik in dat gat'. Wilt u een incompany training of workshop neem dan contact op met Dazzling Cocktails: www.dazzlingcocktails.nl .

 

Ga Naar Dazzling Cocktails
Socialize
Quick contact

Adres:

Happy Drinks

Trimbos-instituut

Postbus 725,

3500 AS Utrecht happydrinks@trimbos.nl

Quick Bio

Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick. Een nieuwe categorie in het alcoholvrije aanbod: Happy Drinks!

Het is leuk, het is spannend, het is cool. Het zijn cocktails met een kick.